49,000 ден

Dispenser CS07

  • Ujë i pastër
  • Ujë i nxehte & i ftohtë
  • Lidhje direkte me ujësjellesin
  • Dimenzioni : 30x35x105

1 ne invertar

SKU: TBMW-001-008-2 Kategori: Etiketë:
Përshkrim

Shpërndarëse uji në tavolinë me lidhje direkte me ujësjellësin kryesor
Mund të lidhet me filtra uji për një cilësi të shkëlqyer uji
Volumi i sepozites : 3+1.7L
Depozita e ujit është prej çeliku inox për higjienë të shkëlqyer dhe performancë më të mirë
Kapacitet per 24H – 140L