43,000 ден

Dispenser Biznes

  • Ujë i pastër
  • Ujë i nxehte & i ftohtë
  • Lidhje direkte me ujësjellesin
  • Higjen 100%

10 ne invertar

SKU: TBMW-001-008-3-1 Kategori: Etiketë:
Përshkrim

Shpërndarëse uji në tavolinë me lidhje direkte me ujësjellësin kryesor
Mund të lidhet me filtra uji për një cilësi të shkëlqyer uji
Ka aftësinë për të prodhuar 2L ujë të ftohtë dhe 5L ujë të nxehtë
Depozita e ujit është prej çeliku inox për higjienë të shkëlqyer dhe performancë më të mirë
Kapacitet per 24H – 140L