Rreth ecowater

RRETH KOMPANISË TONË

"Ecowater rrit cilësinë e jetës suaj"

| Ne jemi një kompani e specializuar në ofrimin e zgjidhjeve për filtrimin e ujit në të gjitha fushat e jetës. Duke përdorur teknologji të avancuara dhe materiale të cilësisë së lartë, ne sigurojmë filtera të ndryshëm për trajtimin e ujit në industri, institucione, biznese dhe shtëpi.

MISIONI YNË

Misioni ynë është të sigurojmë burim uji të pastër dhe të sigurt për të gjithë klientët tanë. Me një gamë të gjerë produktesh dhe zgjidhjesh, ne kemi mundësinë të ofrojmë filtra të specializuar për sektorë të ndryshëm, duke përfshirë:

Industri: Sigurojmë filtera industriale të fuqishëm për aplikime në sektorë si prodhimi ushqimor, kimik, farmaceutik, tekstil, përpunimi i ujit të zeza, dhe shumë të tjerë. Filtrat tanë ndihmojnë në largimin e kontaminantëve dhe mbrojtjen e pajisjeve industriale nga dëmtimet.


Institucione: Ofruam zgjidhje të personalizuara për shkolla, spitale, laboratore, zyra qeveritare dhe institucione të tjera. Filterat tanë ndihmojnë në sigurimin e ujit të pijshëm të pastër për përdoruesit dhe mbrojtjen e pajisjeve shtesë si makinat e kafesë dhe printerat.


Biznese: Kemi filtera të dizajnuar veçanërisht për nevojat e bizneseve të ndryshme, përfshirë restorante, kafeteri, hotele, zyre korporatash dhe tregti në përgjithësi. Filterat tanë ndihmojnë në përgatitjen e ushqimeve të shijshme, ofrimin e pijes së freskët dhe krijimin e një ambienti të shëndetshëm për klientët dhe stafin.


Shtëpi: Jemi krenarë që ofrojmë edhe filtera të avancuar për trajtimin e ujit në shtëpi. Përdorimi i teknologjive të fundit në filtrim, ne sigurojmë qasje të pastër në ujë të pijshëm direkt në krahët tuaja. Filterat tanë përmbajnë shtresa të ndryshme të filtrimit për të larguar klorin, plumbin, bakteret dhe kontaminantët e tjerë.

Laboratory Control
Great Composition
Nano Filtration Level
Certificates of Quality
0
Familje perdorin ecowater
0 +
Vitet në treg
0 %
Klientë të kënaqur

FILTRIM I UJIT NE 6 FAZA

Filter sedimenti prej polipropileni
Faza 1

| Ky filter largon grimcat e mëdha dhe sedimentet nga uji përmes një shtrese prej polipropileni.

Faza 2

| Ky filter përdor karbon aktivizuar për të larguar ndotjet organike, kimikatet dhe shijen e padëshiruar nga uji.

Filter sekondar sedimenteve CTO
Faza 3

| Ky filter largon sedimentet e vogla, ndotjet organike dhe përmirëson shijen dhe aromën e ujit.

Filter karboni i aktivizuar GAC
Membrana RO
(Reverse Osmosis)
Faza 4

| Me anë të teknologjisë së osmozës së kundërt, ky membranë heq ndotjet më të vogla dhe molekulat e panevojshme, duke prodhuar ujë të pastruar.

Post-filter karboni
Faza 5

| Ky filter i fundit përdoret pas membranës RO për të larguar ndotjet e mbetura dhe për të përmirësuar shijen e ujit të filtruar.

Filteri i mineralizimit
Faza 6

| Kjo fazë shton minerale të rëndësishme në ujë, duke e pasuruar atë me kalcium, magnezi, kalium dhe elemente të tjera të dobishme për shëndetin.

Filter sedimenti prej polipropileni
Faza 1

| Ky filter largon grimcat e mëdha dhe sedimentet nga uji përmes një shtrese prej polipropileni.

Filter karboni i aktivizuar GAC
Faza 2

| Ky filter përdor karbon aktivizuar për të larguar ndotjet organike, kimikatet dhe shijen e padëshiruar nga uji.

Filter sekondar sedimenteve CTO
Faza 3

| Ky filter largon sedimentet e vogla, ndotjet organike dhe përmirëson shijen dhe aromën e ujit.

Membrana RO
(Reverse Osmosis)
Faza 4

| Me anë të teknologjisë së osmozës së kundërt, ky membranë heq ndotjet më të vogla dhe molekulat e panevojshme, duke prodhuar ujë të pastruar.

Post-filter karboni
Faza 5

| Ky filter i fundit përdoret pas membranës RO për të larguar ndotjet e mbetura dhe për të përmirësuar shijen e ujit të filtruar.

Filteri i mineralizimit
Faza 6

| Kjo fazë shton minerale të rëndësishme në ujë, duke e pasuruar atë me kalcium, magnezi, kalium dhe elemente të tjera të dobishme për shëndetin.

Play Video

HOW WE EXTRACT WATER

|  Our Technology

Suspendisse potenti. Vestibulum luctus justo sed nibh interdum, nec mollis sem convallis. Sed placerat sem ante, ut aliquam mauris lacinia ac. Praesent in diam eros.

PARTNERËT TANË